Voedselinnovatie

Als innovatiemanager, adviseur, begeleider of projectleider maakt Food for Impact het verschil in de topsector Agri&Food. Innovatie is een middel, impact het doel:
omzetverhoging, winst, een succesvolle lancering, werkgelegenheid, educatie, een nieuw bedrijf, financiering, bewustwording, acceptatie.

Voor starters &
koplopers

van Strategie naar Sales

Voor starters &
koplopers

Business plannen

Financiering

Strategieverfijning & positionering

Conceptontwikkeling & Opschaling

MVO – ISO 26000

Workshops Innovatie & Ondernemen in Food

Voor overheden &
non-profitorganisaties

van Beleid naar Bedrijvigheid

Voor overheden &
non-profitorganisaties

Van beleid naar impact

Verbinden & netwerken

Vormgeven duurzaam voedselbeleid

Effectmaximalisatie innovatie-instrumenten

Workshops Ondernemen in Food

Kennisvalorisatie

Voor onderwijs
instellingen

van Boek naar Best-practice

Voor onderwijs
instellingen

Gastcolleges Voedselinnovatie

Masterclasses Ondernemen in Food

Workshops Innoveren in Food

Studentenbegeleiding Food & Business

Realisatie spin-offs

Vormgeven educatiemateriaal

 Food for Impact kent de innovatiewereld van binnen en van buiten. 

  • Ervaringsdeskundigheid. Food for Impact kent innovatie vanuit de private onderzoekswereld, publieke onderzoekswereld én als ondernemer
  • Een ongeëvenaard netwerk. Van overheid tot retail, van NGO tot producent en technologieleverancier. Korte lijntjes, toegang tot een breed scala aan experts
  • Impact. Altijd en overal. Omzet, winst, werkgelegenheid, nieuwe producten in het schap, succesvolle financiering, bewustwording
  • Creatief. Veranderende consumenten vragen om nieuwe business modellen, een moderne kijk op innoveren en positioneren