ir. Jeroen Willemsen

<strong>Jeroen Willemsen</strong>
Jeroen WillemsenInnovatiemanager & Adviseur

Sinds 1997 ben ik betrokken bij vernieuwing in de levensmiddelensector.
Bij Wageningen-UR en Top b.v. hielp ik multinationals en MKB’ers bij het vertalen van uitvinding naar impact. Als mede-oprichter en commercieel directeur van Ojah b.v. bewandelde ik zelf deze weg.

Food innovator

Nu pas durf ik te zeggen: ik ben Jeroen Willemsen, food innovator. Met ervaring in de onderzoekswereld én als ondernemer weet ik wat er komt kijken bij het creëren van impact in de voedingsbranche. Steeds vaker doen mensen een beroep op mijn ervaring. Starters, producenten, overheidsmedewerkers, docenten, studenten. Altijd maakte ik tijd voor ze vrij. Ik ervaarde de impact van het advies dat ik ze gaf. Het stimuleerde me om te starten met Food for Impact.

Impact

Ik ontwikkelde me tot expert op het gebied van de eiwittransitie. Met mijn netwerk, kennis en ervaring overzie ik de duurzame eiwitwereld. Ik help mensen en organisaties om de potentie om te zetten in impact. Overheden ondersteun ik bij het vormgeven van duurzaam voedselbeleid en de implementatie ervan.